Oferta wielkanocna
Wybierz danie...
Pasztet staropolski ze śliwkami (100g)
Pasztet z królika (100g)
Schab pieczony z morelą i śliwką kalifornijską (100g)
Schab pieczony w ziołach z musem chrzanowym (100g)
Rolada cielęca faszerowana jajkiem (100g)
Rolada z kurczaka z pistacjami i wątróbka duszoną w winie (100g)
Szynka biała gotowana w warzywach z kremem chrzanowym (100g)
Pieczona szynka w pomarańczach (100g)
Delikatny mus z szynki z jajkami przepiórczymi (100g)
Polędwiczka wieprzowa faszerowana kurkami (100g)
Vitello tonnato (50g/80g)
Carpaccio z polędwicy (50g/80g)
Łosoś w galarecie (100g)
Pstrąga w galarecie (100g)
Jajka faszerowane pietruszką i ziołami
Jajka faszerowane pieczarkami
Jajka faszerowane czerwonym kawiorem
Jajka faszerowane łososiem wędzonym
Jajka faszerowane tuńczykiem
Jajka faszerowane wędzoną szynką
Jajka faszerowane z twarożkiem
Ćwikła z chrzanem (100g)
Sos Cumberland (żurawina, chrzan, czerwone wino) (100g)
Sos Tatarski (ogórek, pieczarka, majonez) (100g)
Sos Ravigotte (oliwa z oliwek, musztarda dijon, szalotka, białe wino) (100g)
Sos Remoulade (kapary, musztarda dijon, oliwa z oliwek,
żółtko, szczypiorek) (100g)
Żur wielkanocny z białą kiełbasą i jajkiem (300ml)
Rolady cielęce z warzywami, migdałami w białym sosie,
z nutką aromatu chrzanowego (120g)
Królik duszony w śmietanie z warzywami (220g)
Polędwiczki wieprzowe faszerowane pomidorami i jajkami
przepiórczymi podawane w sosie chrzanowym (160g/60g)
Karczek wieprzowy peklowany w sosie chrzanowym (140g/60g)
De volaille (140g)
Boeuf strogonow z polędwicy wołowej (300g)
Ziemniaczana/ jajka przepiórcze/ kapary/ anchois
Z krewetkami/ szpinak/ awokado/ pomidorki cherry/ sos whisky
Sałatka jarzynowa
Babka czekoladowo-orzechowa duża ok. 1,5 kg
Babka czekoladowo-orzechowa mała ok. 1 kg
Babka czekoladowa z ajerkoniakiem ok. 2 kg
Kraffin - drożdżowe ciasto wielkanocne ok. 2 kg
Babka drożdżowa ok.1,9 kg
Sernik z żurawiną ok. 2,8 kg
Sernik z żurawiną ok. 1,4 kg (0,5 porcji)
Pascha z wiśniami i czekoladą ok. 2,2 kg
Mazurek ok. 1,8 kg
Oferta Cateringowa
Wybierz kategorię...
Smoothies
Zimne zakąski - min. 5 szt.
Dania okazjonalne
Dania na gorąco
Sałatki
Wybierz danie...
Carpaccio wołowe z kurkami marynowanymi i Grana Padano
Cielęcina Vitello Tonnato — gotowana cielęcina z sosem tuńczykowym
Tatar z polędwicy wołowej
Tatar z wołowiny
Polędwiczki z nadzieniem brokułowym
Polędwiczki z nadzieniem kurkowym
Sałatka włoska w szynce
Schab faszerowany śliwką i morelą
Schab pieczony w ziołach prowansalskich
Galantyna z drobiu z szynką i pieczarkami
Galantyna z drobiu z wątróbką duszoną w czerwonym winie
Kurczak karmelizowany w miodzie i winie z owocami
Rolada z kaczki z bakaliami
Indyk w maladze z owocami
Roladka z kurczaka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
Łosoś w galarecie
Łosoś wędzony z kaparami i sosem miodowo-musztardowym
Pstrąg w galarecie
Sandacz w galarecie
Tatar ze świeżego łososia
Tartinki z łososiem
Tartinki z pastą jajeczną
Tartinki z pastą rybną
Tartinki z serem
Tartinki z tuńczykiem
Tartinki z wędlinami
Kanapki z salami
Kanapki z serem orzechowym
Kanapki z szynką konserwową i żółtym serem
Kanapki z szynką parmeńską
Kanapki z wędzonym łososiem
Słone tartaletki z nadzieniem serowym
Słone tartaletki z nadzieniem tuńczykowym
Słone tartaletki z nadzieniem warzywnym
Słone tartaletki z musu szynkowego
Słone tartaletki z twarogiem pieprzowym i salami
Rolsy z grillowanym kurczakiem
Rolsy z wędzonym łososiem
Rolsy z szynką i serem
Grillowany bakłażan z humusem
Klopsiki z nadzieniem serowym i warzywami
Klopsiki ziołowe z nutką curry i owocami
Krewetki tygrysie na grzance z nutką smaku winno-ziołowego
Kuleczki z sera bleu
Mini caprese
Mini tatar z łososia w zielonym ogórku z czerwonym kawiorem
Mini tatar z polędwicy na pumperniklu z piklami
Pierś z kaczki z konfiturą żurawinową
Rafaello z koziego sera w orzeszkach pistacjowych
Śliwki kalifornijskie w bekonie w winnej marynacie
Świeże warzywa z oliwą z oliwek z dodatkiem limonki lub sosami
Płyta serów francusko-włoskich (1 kg)
Płyta wędlin dojrzewających (1 kg)
Śledzie w marynacie bakaliowej (ok.10 porcji)
Śledzie w śmietanie (ok. 10 porcji)
Pieczony udziec wieprzowy w soli morskiej (ok. 9 kg)
Pieczony udziec wieprzowy w karmelu i miodzie (ok.9 kg)
Pieczone prosię (ok. 10 kg)
Barszcz czysty - 300ml
Chłodnik litwski - 300ml
Francuska zupa cebulowa - 300ml
Gazpacho - 300ml
Grzybowa na suszonych grzybach - 300ml
Gulaszowa po węgiersku - 300ml
Krem marchewkowy - 300ml
Krem pieczarkowy - 300ml
Krem porowy - 300ml
Krem szparagowy - 300ml
Krem z batatów z guacamole - 300ml
Krem borowikowy - 300ml
Krem ze świeżych pomidorów - 300ml
Krem z zielonego groszku z prosciutto - 300ml
Rosół z kury z makaronem - 300ml
Rybna rosołowa z julienne warzywym - 300ml
Żur staropolski - 300ml
Grzanki ziołowe i czosnkowe (30g)
Paluszek francuski (1 szt.)
Paszteciki z nadzieniem mięsnym (ok. 80g/szt)
Paszteciki z nadzieniem z kapusty i grzybów (ok. 80g/szt)
Boeuf strogonow z polędwicy wołowej
Boeuf strogonow z rostbefu
Wołowina Bourguignon (250g)
Zrazy wołowe w naturalnym sosie zaciąganym żytnim chlebem
Golonka Bawarska w sosie piwno-warzywnym (100g)
Golonka gotowana w warzywach z chrzanem (100g)
Kotlet schabowy
Kotlet szwajcarski
Polędwiczki wieprzowe z kurkami w śmietanie
Polędwiczki wieprzowe z serem pleśniowym, suszonymi pomidorami, zawijane w prosciutto, polane sosem serowym
Polędwiczki wieprzowe z bekonem w sosie pieprzowym
Zrazy staropolskie z nadzieniem mięsno-grzybowym
Filet z kaczki w sosie winno-śliwkowym
Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem i ricottą
Filet z kurczaka z mozarellą i suszonymi pomidorami, w sosie porowym
Kaczka pieczona z jabłkami (porcja dla 1 osoby - ćwiartka kaczki)
Kotlet de volaille
Medalion z indyka z pomidorem, szparagami i parmezanem
Perliczka duszona w winie (1 szt./2 osoby)
Szaszłyk drobiowy
Roladka z kurczaka z fetą, suszonymi pomidorkami i szpinakiem
Królik w warzywach, białym winie i sosie śmietanowo-musztardowym (200/250g)
Dorsz smażony z sosem winno-śmietanowym
Filet z soli w sosie krewetkowym
Krewetki tygrysie w sosie kremowym z nutką ziołowo-czosnkową (6 szt.)
Mini szaszłyk z krewetek
Łosoś w sosie cytrynowo/ogórkowym
Pstrąg w całości smażony z migdałami (300g)
Szaszłyk z krewetek tygrysich
Pierogi z borowikami i cebulą - 8szt
Pierogi z kapustą i grzybami - 8szt
Pierogi z mięsem - 8szt
Pierogi z nadzieniem łososiowym - 8szt
Pierogi z serem na słodko - 8szt
Pierogi ruskie - 8szt
Kasza gryczana, jęczmienna z porem i bekonem - 150g
Kluski półfrancuskie - 150g
Młode ziemniaki - 150g
Pieczone ziemniaki z ziołam - 150g
Ryż z warzywami - 150g
Grillowane warzywa - 150g
Warzywa gotowana na parze - 150g
Ziemniaki au gratin - 150g
Sos barbecue - 100g
Sos cumberland - 100g
Sos czosnkowy - 100g
Sos tatarski - 100g
Sos tysiąca wysp - 100g
Sałatka Rukola / prosciutto
Sałatka brokułowa
Sałatka caprese
Sałatka Rzymska / karmelizowany boczek
Sałatka makaronowa
Sałatka nicejska
Sałatka Roszponka / karmelizowany kurczak
Sałatka szparagowa (sezon wiosenny)
Sałatka Cezar
Sałatka ziemniaczana
Sałatka grecka
Sałatka z krewetkami
Sałatka z wołowiną