Oferta Cateringowa
Wybierz kategorię...
Smoothies
Zimne zakąski - min. 5 szt.
Dania okazjonalne
Dania na gorąco
Sałatki
Wybierz danie...
Smoothies Ogórkowe orzeźwienie
Smoothies Szpinakowe
Smoothies Szarlotka jabłko z pomarańczą
Smoothies Dyniowe
Smoothies Pomidor z papryką (ostry)
Smoothies Tropikalne
Smoothies Pomarańcz z marchewką
Smoothies Burak z gruszką
Carpaccio wołowe z kurkami marynowanymi i Grana Padano
Cielęcina Vitello Tonnato — gotowana cielęcina z sosem tuńczykowym
Polędwica wołowa po angielsku w koszulce z tłuczonego pieprzu
Polędwica wołowa z zielonymi szparagami
Rostbef w ziołach po angielsku z sosem Cumberland
Tatar z polędwicy wołowej
Tatar z wołowiny
Pasztet domowy
Pasztet wiejski w galaretce z porto
Polędwiczki wieprzowe z nadzieniem serowo-szpinakowym
Polędwiczki z nadzieniem brokułowym
Polędwiczki z nadzieniem kurkowym
Polędwiczki z nadzieniem z szparagami
Sałatka włoska w szynce
Jajka w szynce
Schab faszerowany śliwką i morelą
Schab pieczony w ziołach prowansalskich
Szparagi w szynce
Szynka parmeńska z melonem Cantaolupe
Galantyna z drobiu z szynką i kaparami
Galantyna z drobiu z szynką i pieczarkami
Galantyna z drobiu z wątróbką duszoną w czerwonym winie
Indyk w maladze z owocami
Kurczak karmelizowany w miodzie i winie z owocami
Roladka z kurczaka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
Rolada z kaczki z bakaliami
Australis po japońsku
Cocktail z krewetek w avocado z sosem koniakowym
Łosoś w galarecie
Łosoś wędzony z kaparami i sosem miodowo-musztardowym
Łosoś wędzony z pomarańczami i kremem chrzanowym
Mus z pstrąga wędzonego z borowikami
Pstrąg w galarecie
Sandacz w galarecie
Tatar ze świeżego łososia
Słone tartaletki z nadzieniem serowym
Słone tartaletki z nadzieniem tuńczykowym
Słone tartaletki z nadzieniem warzywnym
Słone tartaletki z musu szynkowego
Babeczki z pasztetem drobiowym i gruszką
Camembert z żurawiną w orzechowym panko
Cukinia faszerowana kozim serem
Cykoria z orzechami włoskimi i serem blue
Faszerowane muszle conchiglioni
Faszerowane pieczarki
Grillowany bakłażan z humusem
Klopsiki z nadzieniem serowym i warzywami
Klopsiki ziołowe z nutką curry i owocami
Krewetki cocktailowe z avocado
Krewetki tygrysie na grzance z nutką smaku winno-ziołowego
Kuleczki z sera bleu
Mini caprese
Mini tatar z łososia w zielonym ogórku z czerwonym kawiorem
Mini tatar z polędwicy na pumperniklu z piklami
Pierś z kaczki z konfiturą żurawinową
Rafaello z koziego sera w orzeszkach pistacjowych
Skrzydełka w sezamie
Szynka parmeńska z melonem Cantaloupe
Śliwki kalifornijskie w bekonie w winnej marynacie
Świeże warzywa z oliwą z oliwek z dodatkiem limonki lub sosami
Tartaletki z musem z wędzonego łososia i czerwonego kawioru
Tartaletki z twarogiem pieprzowym i salami
Tiule z parmezanu z krabami
Tost z serem i prosciutto z pomidorkiem koktajlowym
Koreczki z salami
Koreczki z serem pleśniowym i dojrzewającym
Koreczki z serem twardym
Koreczki z szynką
Pomidorki cocktailowe z pastą mięsną
Pomidorki cocktailowe z pastą rybną
Pomidorki cocktailowe z pastą serową
Tartinki z łososiem
Tartinki z pastą jajeczną
Tartinki z pastą rybną
Tartinki z serem
Tartinki z tuńczykiem
Tartinki z wędlinami
Kanapki z salami
Kanapki z serem orzechowym
Kanapki z szynką konserwową i serem żółtym
Kanapki z szynką parmeńską
Kanapki z wędzonym łososiem
Rolsy z grillowanym kurczakiem
Rolsy z łososiem wędzonym
Rolsy z szynką i serem
Płyta serów francusko-włoskich (1 kg)
Płyta wędlin dojrzewających (1 kg)
Śledzie w marynacie bakaliowo-ziołowej (ok.10 porcji)
Śledzie w oleju (ok. 10 porcji)
Śledzie w śmietanie (ok. 10 porcji)
Sandacz po królewsku
Pieczony udziec wieprzowy w soli morskiej (ok. 10 kg)
Pieczony udziec wieprzowy w karmelu i miodzie (ok.10 kg)
Pieczone prosię (ok. 8 kg)
Pieczony indyk (ok. 4 kg)
Faszerowany indyk (ok. 6 kg)
Barszcz czysty - 300ml
Barszcz z kołdunami (4 szt.) - 300ml
Chłodnik staropolski - 300ml
Chłodnik arbuzowy z miętą i serem feta - 300ml
Consomme pomidorowe z ziołowymi kluskami - 300ml
Fasolowa zupa na słodko-kwaśno - 300ml
Flaki po staropolsku - 300ml
Francuska zupa cebulowa - 300ml
Gazpacho - 300ml
Grochówka - 300ml
Grzybowa na suszonych grzybach - 300ml
Gulaszowa po węgiersku - 300ml
Jarzynowa - 300ml
Krem marchewkowy - 300ml
Krem pieczarkowy - 300ml
Krem porowy - 300ml
Krem szparagowy - 300ml
Krem z batatów z pastą guacamole - 300ml
Krem z borowików - 300ml
Krem ze świeżych pomidorów - 300ml
Krem z zielonego groszku z prosciutto - 300ml
Krem cukiniowy - 300ml
Minestrone - 300ml
Ogórkowa - 300ml
Rosół z kury z domowym makaronem - 300ml
Rybna rosołowa z julienne warzywym - 300ml
Tajska zupa z krewetkami - 300ml
Żur staropolski - 300ml
Grzanki ziołowe i czosnkowe (30g)
Makaron domowy (100g)
Paluszek francuski (1 szt.)
Paszteciki z nadzieniem mięsnym (ok. 80g/szt)
Paszteciki z nadzieniem borowikowym (ok. 80g/szt)
Paszteciki z nadzieniem z kapusty i grzybów (ok. 80g/szt)
Arabiata (500g)
Carbonara (500g)
Spaghetti Bolognese (500g)
Tagiatelle z łososiem (500g)
Boeuf strogonow z polędwicy wołowej
Boeuf strogonow z rostbefu
Rolady z rostbefu w sosie Madera
Wołowina Bourguignon (250g)
Zrazy wołowe w naturalnym sosie zaciąganym żytnim chlebem
Golonka Bawarska w sosie piwno-warzywnym (100g)
Golonka gotowana w warzywach z chrzanem (100g)
Kotlet a'la Gordon Bleu
Kotlet schabowy
Kotlet szwajcarski
Kotlet wieprzowy z karkówki
Kotlet wieprzowy z polędwiczki
Polędwiczki wieprzowe w sosie kaparowym
Polędwiczki wieprzowe z kurkami w śmietanie
Polędwiczki wieprzowe z serem pleśniowym, suszonymi pomidorami, zawijane w prosciutto, polane sosem serowym
Polędwiczki wieprzowe z bekonem w sosie pieprzowym
Zrazy staropolskie z nadzieniem mięsno-grzybowym
Królik w warzywach, białym winie i sosie śmietanowo-musztardowym (200/250g)
Filet z gęsi w sosie winno-śliwkowym
Filet z kaczki w sosie winno-śliwkowym
Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem i ricottą
Filet z kurczaka saute z pieczarkami
Filet z kurczaka w sosie imbirowym
Filet z kurczaka z mozarellą i suszonymi pomidorami, w sosie porowym
Kaczka pieczona z jabłkami (porcja dla 1 osoby - ćwiartka kaczki)
Kotlet de volaille
Medalion z indyka z pomidorem, szparagami i parmezanem
Perliczka duszona w winie (1 szt./2 osoby)
Picatta z indyka
Pieczona gęś z jabłkami (porcja)
Przysmak z kurczaka w sosie kremowym
Szaszłyk drobiowy
Udko po normandzku
Roladka z kurczaka z fetą, suszonymi pomidorkami i szpinakiem
Zraz z kurczaka po węgiersku w sosie śmietanowym z nutką curry
Dorsz smażony z sosem winno-śmietanowym
Filet z soli w sosie krewetkowym
Filet z łososia saute z cytryną
Halibut pieczony z masłem ziołowym
Krewetki tygrysie w sosie kremowym z nutką ziołowo-czosnkową (6 szt.)
Mini szaszłyk z krewetek
Limanda z łososiem (ułożone na kształt róży) w sosie ogórkowym
Łosoś w sosie ogórkowym
Łosoś w sosie śmietanowo-koperkowym
Pstrąg w całości smażony z migdałami (300g)
Szaszłyk z krewetek tygrysich
Pierogi tradycyjne z borowikami i cebulą - 8szt
Pierogi tradycyjne z kapustą i grzybami - 8szt
Pierogi tradycyjne z mięsem - 8szt
Pierogi tradycyjne z nadzieniem łososiowym - 8szt
Pierogi tradycyjne ze szpinakiem i ricottą - 8szt
Paszteciki z ciasta drożdżowego z kapustą i grzybami - ok. 80g
Paszteciki z ciasta drożdżowego z nadzieniem łososiowym - ok. 80g
Paszteciki z ciasta drożdżowego z nadzieniem mięsnym - ok. 80g
Paszteciki z ciasta drożdżowego z nadzieniem z borowików - ok. 80g
Frytki - 150g
Kasza gryczana, jęczmienna z porem i bekonem - 150g
Kluski półfrancuskie - 150g
Młode ziemniaki - 150g
Pieczone ziemniaki z ziołam - 150g
Ryż z warzywami - 150g
Smażone cząstki ziemniaków - 150g
Smażone warzywa - 150g
Warzywa gotowana na parze - 150g
Ziemniaki au gratin - 150g
Sos barbecue - 100g
Sos cumberland - 100g
Sos czosnkowy - 100g
Sos diabelski - 100g
Sos tatarski - 100g
Sos tysiąca wysp - 100g
Sałatka Rukola / prosciutto
Sałatka brokułowa
Sałatka caprese
Sałatka Rzymska / karmelizowany boczek
Sałatka makaronowa
Sałatka nicejska
Sałatka Roszponka / karmelizowany kurczak
Sałatka ryżowa
Sałatka szparagowa (sezon wiosenny)
Sałatka szparagowa (poza sezonem)
Sałatka Cezar
Sałatka ziemniaczana
Wiejska sałatka grecka
Sałatka z krewetkami
Sałatka z wołowiną